+31 (0) 85 2732248 info@onedayresults.nl
Selecteer een pagina

W.I.S.H.

Maak al je wensen waar

De website www.mijnwish.nl is er niet meer. Deze pagina vat samen wat er op de website stond en je kan hier de samenvatting van de vier stappen W.I.S.H. downloaden.

W.I.S.H.

Hoe zou het voor je zijn als je al je wensen waar zou kunnen maken? Dat kan! Met het unieke stappenplan W.I.S.H. kun jij je dromen uit laten komen.

Denk jij wel eens na over jouw dromen en wensen? En wat denk je dan? Bedenk je je dat je iets ooit wel eens zou willen of ben je aan het denken over hoe je ze zou kunnen realiseren? Wat wil je diep van binnen? Wat wil je echt?

Zelf heb ik heel veel dromen en wensen. Zoveel dat ik ze in een speciaal boekje heb opgeschreven. Want later als ik oud ben en terugkijk op mijn leven dan wil ik kunnen zien dat ik ze heb waargemaakt.

Als we terugkijken dan herinneren we ons nooit hoeveel geld we verdiend hebben, maar we herinneren ons bijzondere momenten, ervaringen die we hebben gehad en de mooie mensen die we hebben ontmoet in ons leven.

Waar wil jij later op terugkijken? Stel je voor dat je je leven overziet. Wil je dan spijt hebben van al die dingen die je had willen doen maar niet gedaan hebt of wil je tevreden en trots kunnen zijn op de dingen die je beleefd hebt en de vriendschappen die je hebt gesloten?

Omdat ik het waarmaken van wensen niet aan het toeval wilde overlaten heb ik een systeem bedacht. Het systeem WISH. Een vierstappenplan waarmee je al je dromen en wensen waar kan maken. Ik heb de stappen opgeluisterd met allerlei bekende sprookjes zodat ze echt tot de verbeelding spreken.

Ik heb het getest en ik weet dat het werkt. Het is niet alleen leuk om op deze manier met je dromen en wensen bezig te zijn, het is nog mooier om ze eenvoudig gerealiseerd te zien.

Hoe zou het zijn als W.I.S.H. jou helpt je dromen en wensen waar te maken?

Het boek schreef ik in 2015 waarna ik mijn grootste wens realiseerde. Het is nog niet uitgekomen. Dit komt vast nog wel eens, maar eerst zijn er andere prioriteiten. 

Wil jij weten hoe je je wensen waarmaakt, download dan vast de 4 stappen en begin. Het is namelijk nooit te laat om te beginnen.

W.I.S.H. staat voor de vier stappen:

Wave your wand, zwaai met je toverstaf. Hoe maak je een echt goede wens, een die potentie heeft om werkelijkheid te worden.

Identify your dwarfs, identificeer je dwergen. De zeven dwergen van Sneeuwwitje staan model voor je innerlijke stemmetjes. Hoe helpen ze jou op weg?

Slay your dragons, versla je draken. De meeste dromen komen niet uit omdat er een angst voor iets in de weg staat. Hier leer je hoe je jouw draak verslaat.

Happily ever after, ze leefden nog lang en gelukkig. Het belangrijkste hoofdstuk, hier realiseer je niet alleen je droom maar leer je hoe lang en gelukkig precies werkt.

Begin met de 21 danspassen of download de samenvatting van het boek. Make it happen! 

 

De 21 danspassen

HET BOEK

Het boek komt vast nog wel een keer uit. Maar tot die tijd, download de 4 stappen en ga vast aan de slag. Make it happen! 

Download start direct