+31 (0) 6 21856020 info@onedayresults.nl
Selecteer een pagina

Ik ben Saskia van Velzen

Lachcoach & Kick in the Ass Coach

Voor vrouwen die een zetje nodig hebben en tegen een stootje kunnen

Lach Coaching

Is het de hoogste tijd voor weer een lach op je gezicht?

Als je lacht dan weet je dat het weer goed gaat. 

Kick in the Ass Coaching

Soms heb je simpelweg dat zetje nodig. Ik help je uit de angst en in beweging. 

Angsten oplossen

Met behulp van een aantal gesprekstechnieken help ik je van welke angst dan ook af. 

Uit de burn-out

Klaar met je burn-out? Of bore-out wellicht? Ik help je om weer in jouw leven te gaan staan.

Zelfsturing

Heb je het gevoel dat je leven bepaald wordt door anderen? Neem zelf de regie weer in handen.

Doelen stellen

Voel je je doelloos? Ik help je je levensdoel te vinden. Zo weet je altijd wat je te doen staat.

Wie ben jij?

Gewoon even ergens mee zitten is niet erg. De tijd heelt alle wonden en het leven zelf lost heel veel op. Maar soms duurt het je gewoon te lang. Je loopt te lang rond met die zeurende gedachte, die grote ergernis, die vervelende angst. Het lijkt maar niet op te lossen of te stoppen. Dan is het tijd om hulp in te roepen.

Kick in the Ass Coach

Altijd liefdevol maar niet persé zacht. Soms heb je gewoon dat duwtje nodig. Met behulp van technieken uit de NLP en de MatriXmethode help ik je snel en effectief weer op het juiste pad. Jouw pad.

Hoe werkt het

Ik houd van simpel en doeltreffend. Geen doekjes erom winden, geen diepgravende gesprekken en vooral niet het probleem weer naar boven halen. We halen meteen de angel eruit en werken naar jouw ideale oplossing toe en zelfs daar voorbij. Deze gesprekken kunnen bij wijze van spreken gewoon aan de keukentafel gehouden worden. Geen speciaal gedoe, maar direct concreet aan de slag.

1. Neem contact op

Je neemt contact op door het contactformulier in te vullen.

2. Gratis intake

Ik bel je om de intake te doen. Zo weet ik of ik je kan helpen en jij of je door mij geholpen wil worden. Geef in het opmerkingenveld aan op welk dagdeel je het liefst gebeld wil worden. Ochtend, middag of avond.

3. De factuur

Wanneer we een sessie afspreken dan stuur ik je een factuur. De factuur voor de afgesproken sessie dient vooruit betaald te worden. Zo zit er niets meer in de weg.

4. De sessie

De sessie vindt plaats live of via skype, net wat we afspreken.

5. Jouw oplossing

Jij geeft aan wanneer het opgelost en klaar is. 

Coaching Mogelijkheden

EHBO sessie

Soms is iets zo dringend, dan moet het meteen aangepakt worden. Kort en effectief. Via Skype zodat we zo snel mogelijk kunnen schakelen.

Meer info

Skype of Zoom is nodig om elkaar toch te kunnen zien. Zit je bij mij in de buurt dan kun je natuurlijk ook langskomen. Ik moet in ieder geval je gezicht goed kunnen waarnemen en jij moet de vrijheid hebben om niet gestoord te worden en alles te kunnen zeggen wat je zeggen wil. 

€ 75

Coaching compleet

In een live sessie van 2 uur pakken we zo ongeveer alles aan wat er in de weg of dwars zit, maken we de stand op en creëer je een nieuwe toekomst.

Meer info

Uitgebreide sessie die uit kan lopen. Vandaar live. Gewoon aan de keukentafel. Bij jou of bij mij. We kijken hoe je met informatie omgaat en hoe je dat eenvoudig kunt verbeteren. Negatieve emoties gaan we ontladen en positieve bekrachtigen. Je zult merken dat je je in no-time weer tip-top voelt.

€ 175

Coaching VIP

Drie live sessies aan het begin, midden en eind van het traject. Tussendoor Skypen we om vinger aan de pols te houden. Daarin kun je alles vragen.

Meer info

Soms heb je behoefte aan meer begeleiding. Je wil een tijdje zeker weten dat je iemand hebt op om terug te vallen. Dit traject duurt een maand. In die maand ben ik er voor jou. Bel, mail, app, vraag me alles wat je weten wil en ik coach je naar je eigen antwoorden.

€ 500

Elite Coaching

Ik loop een dag met je mee. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat en ik kijk wat je doet en hoe. De Elite coaching is voor jou op maat gemaakt.

Meer info

Dit bijzondere traject is niet voor iedereen. Ik kijk met je mee en zal een lijst maken van dingen die handig en niet handig gaan. Een voor een pakken we ze aan zodat jij weer effectief kan handelen en weer blij in het leven komt te staan. Dit traject duurt maximaal 3 maanden waarbij we elkaar daarna niet uit het oog zullen verliezen.

€ 2500

Over Saskia

Als kind werd ik al gegrepen door wat er meer was dan we zo op het eerste oog konden zien. Ik wilde weten hoe het zat. Ik wilde het leren. 

Nu, vele diploma’s rijker en vele jaren wijzer, help ik mensen uit de angst en geef ze ik ze weer zin in het leven. Met liefde en een lach.

Ik ontwikkel diverse cursussen en opleidingen. Want mijn missie is: “To create a happier world by helping people to create their own happiness”

Ready to make a change?

Veranderen is niet moeilijk. Maar alleen lukt het niet.

 

Wacht niet langer. Geef je toekomst een kans. 

Lachcoaching – Kick in the Ass Coaching